Centrale administratie Doorfix Europe B.V.

ArrayMeld storing

Postbus 277
8200 AG Lelystad

Bolderweg 43
8243 RD Lelystad

Tel.: 088 – 3667366
Email: info@doorfix.nl

KvK: 62513826
BTW nr.: NL854847765 B01
Bank rek.nr.: IBAN: NL80 INGB 0006 7447 36

Doorfix.nl is een dienst die wordt aangeboden door Doorfix Europe B.V. | Service, Reparatie, Onderhoud aan Bedrijfsdeuren | Branddeuren | Rolluiken | Roldeuren | Rolhekken | Schaarhekken

Even iets over onszelf

Wie we zijn, hoe wij werken en wat u van ons mag verwachten. Bedrijfsdeuren, Branddeuren en Rolluiken is zo’n beetje onze 2e natuur. Dat doen wij al heel lang. Onze vakgroep bestaat al meer dan 150 jaar. Met onze kennis en vakmanschap zit het dus wel goed. Ons uitgangspunt; een serviceniveau zoals het hoort met als resultaat functionele en goed werkende bedrijfsdeuren, branddeuren, roldeuren, rolluiken, rolhekken en schaarhekken.

Hoe wij dat doen?

Eigenlijk heel eenvoudig.
De moderne tijd, met internet, deed ons besluiten het bedrijfsmodel aan te passen en forse kostenbesparing te realiseren. Dat merkt ú in de prijs. De kwaliteit blijft hoog. Dat is ook nodig voor uw bedrijfsdeuren, branddeuren, roldeuren, rolluiken, rolhekken en schaarhekken die bedrijfszekerheid en veiligheid moet waarborgen.

Waar zit die forse kostenbesparing?

Wij werken wij met lokale partners en in de regio woonachtige eigen medewerkers voor onderhoud en storingen. Onze website zal steeds verder worden geoptimaliseerd voor gemakkelijke communicatie met onze klanten.

Onze fysieke vestigingen om klanten te ontvangen zijn opgeheven of omgebouwd voor locale opslag voor onze technici en dealers die overal in het land aanwezig zijn. Geen onnodige kostbare vierkante meters met alles wat daarbij hoort.

Het persoonlijk contact blijft.

Nadat uw probleem of behoefte bij ons bekend is, zullen we snel adequaat reageren. U kunt ook een afspraak maken met één van onze adviseurs uit uw regio. Die is altijd in uw regio. Altijd Dichtbij.

U krijgt van ons een betrouwbare analyse. Wij zullen nooit tornen aan ons kwaliteitsbeleid ten gunste van lagere prijzen. Dat is niet in het belang van onze klanten. U moet op uw deuren en rolluiken kunnen vertrouwen.

Menselijk vernuft.

Bij Doorfix wordt hard en met enthousiasme gewerkt. U maakt kennis met gemotiveerde medewerkers, met de juiste intellectuele bagage en een zeer betrokken mentaliteit. In onze filosofie is dàt het feitelijke kapitaal van een onderneming. Een investering ook met topprestaties als rendement!

Prettig zaken doen.

Vertrouwd, in uw eigen regio. Daar krijgt u geen spijt van. Dat garanderen wij.

088 366 7366 contact

Hechte samenwerkingen

DOORFIX heeft een groot respect voor toegevoegde kennis en kunde die kunnen bijdragen tot een nóg betere dienstverlening. De mensen van Doorfix werken samen met marktleiders, gezaghebbende partijen en belangrijke kennisbronnen.

De dienstverlening wordt gedeeltelijk gerealiseerd door kritisch geselecteerde partnerbedrijven. En ook “gewoon”, in het dagelijkse zakendoen, hecht DOORFIX aan de wederkerigheid van kennis, inzicht en fatsoen. Veel jarenlange relaties zijn het bewijs.

Partners