Hoornse Deuren & Rolluiken service

Doorfix is een revitalisatie eenheid voor bedrijfsdeuren en rolluiken. Doorfix kent de wet en regelgeving voor deuren en rolluiken, is niet aan enig merk gebonden, is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar voor service, reparatie en onderhoud.

Ook als u geen klant bent van Doorfix.nl, kunt u gebruik maken van de dienstverlening.

Betrouwbare hulp voor problemen aan rolluiken en bedrijfsdeuren in Hoorn

Zoekt u een betrouwbare dienstverlener voor rolluiken voor uw winkelpand op de Gedempte Turfhaven of uw kantoor op bedrijventerrein Hoorn 80? Zoek dan niet verder. De Hoornse rolluiken servicedienst is uw specialist op het gebied van rolluiken, rolhekken, roldeuren en schaarhekken. Met jarenlange ervaring en expertise kunnen we u goed adviseren over onderhoud en reparatie van rolluiken. En doordat we werken met een groot netwerk van locale partners, is er altijd een expert bij u in de buurt.

Omdat we vinden dat de klant koning is en keuze moet hebben in de beveiliging van zijn pand, hebben wij er voor gezorgd dat er verschillende varianten dienstverlening voor rolluiken en roldeuren standaard in ons assortiment zitten. Maar ook voor rolhekken en schaarhekken hebben verschillende opties, zodat u altijd een product vindt dat aan uw eisen voldoet en bij uw bedrijf past.

Dat deze benadering aanslaat bij ondernemers, blijkt wel uit de diversiteit aan plekken waar onze dienstverlening voor rolluiken, rolhekken en schaarhekken terug te vinden zijn.

Onze diensten worden niet alleen bij winkels gebruikt, maar ook op stations, treinen, in containers en zelfs in vliegtuigen. Ambassades, scholen, universiteiten en parkeergarages maken gebruik van onze diensten voor rolhekken en roldeuren. En zo zijn er nog legio mogelijkheden voor onderhoud, reparatie en storingsafhandeling.

Wilt u dus uw bedrijf op ‘t Zevenhuis of uw winkel op het Gouw goed blijvend beveiligen, dan is de Hoornse Rolluiken servicedienst uw betrouwbare partner op het gebied van rolluiken, rolhekken, roldeuren en schaarhekken.

Meld storing

Rolluiken service in Hoorn

UW ROLLUIK SNEL WEER BRUIKBAAR

Doorfix werkt vanuit vrijwel alle Nederlandse regio, dus altijd dicht bij u. Ook als u geen klant bent kunt u gebruik maken van de dienstverlening. Doorfix is ook in uw regio 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar voor service, reparatie en onderhoud aan uw rolluiken en deuren.

LEES MEER

REPARATIE BEDRIJFSDEUREN

Dikwijls ontstaan storingen doordat er weinig of geen onderhoud werd uitgevoerd. Bij regelmatig onderhoud verminderd u storingen, verlaagd u reparatiekosten, ondervindt u minder last en worden bedrijfsprocessen niet verstoord.

LEES MEER