Doorfix is een revitalisatie eenheid voor bedrijfsdeuren en rolluiken. Doorfix kent de wet en regelgeving voor deuren en rolluiken, is niet aan enig merk gebonden, is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar voor service, reparatie en onderhoud.

Ook als u geen klant bent van Doorfix.nl, kunt u gebruik maken van de dienstverlening.

Houd uw pand in het Gooi veilig tegen inbraak en vandalisme met de service Gooise rolluiken servicedienst.

Inbraak en vandalisme zijn al jaren hot topics en elke bedrijfseigenaar heeft er in meer of mindere mate mee te maken gehad. Een goede afsluiting van uw pand kan een heleboel leed voorkomen. De Gooise Rolluiken servicedienst is uw specialist op het gebied van rolluiken, rolhekken, roldeuren en schaarhekken. En met een uitgebreid netwerk van lokale partners, is er altijd een betrouwbare vakman bij u in de buurt die snel ter plaatse kan zijn ingeval van calamiteiten.

Onze diensten worden op veel verschillende plekken ingezet. Andere ondernemers op bedrijven terrein Huizermaatweg Centraal Zone kozen bijvoorbeeld voor diensten om hun rolluiken, roldeuren en rolhekken blijven inzetbaar te houden, terwijl winkels in de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum en de Kapelstraat in Bussum ook kozen voor de service door de Gooise Rolluiken servicedienst voor rolluiken en schaarhekken. Het is uiteraard maar net waar uw pand gevestigd is en welke afsluitingseisen u heeft. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we u prima adviseren over het onderhoud en de service aan rolluiken en rolhekken. Daarnaast heeft u binnen elke productgroep een uitgebreide keuze van verschillende diensten varianten. Zo is er altijd een vorm dat precies past bij uw bedrijf.

De Gooise Rolluiken servicedienst opereert niet alleen in de Gooi en Vechtstreek maar in heel Nederland worden onze vakmensen gevraagd. Kijk maar eens op stations, in vrachtwagens, in treinen en zelfs in vliegtuigen. Maar ook non-profit bedrijven kiezen voor onze dienstverlening voor roldeuren en rolhekken. Politiebureaus, ambassades, universiteiten en scholen maken regelmatig gebruik van onze diensten.

Bent u dus op zoek naar een goede manier om uw pand blijvend goed af te sluiten, dan is de Gooise Rolluik servicedienst uw betrouwbare partner op het gebied van onderhoud, reparatie en storingen aan rolluiken, rolhekken, roldeuren en schaarhekken.

De spoedservice voor rolluiken en bedrijfsdeuren in Het Gooi met Hilversum, Bussum, Naarden, Baarn en omgeving is met recht een spoedservice voor alle soorten rolluiken en alle type bedrijfsdeuren. Elk probleem met rolluiken en bedrijfsdeuren in Het Gooi, om het even of het nu een storing aan de rolluikmotor is, een inbraakschade aan een rolluik of elke andere schade aan uw rolluik of bedrijfsdeur, onze rolluiken spoeddienst en bedrijfsdeurenspecialist is 24 uur voor u beschikbaar in Het Gooi om direct hulp te bieden om uw rolluik of bedrijfsdeur weer gangbaar te maken. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat is geldt voor heel Het Gooi. Goed geregeld toch? Doorfix.nl. Rolluiken of bedrijfsdeuren Snel hersteld. Die garantie geven wij.

Meld storing

Rolluiken service in Het Gooi

UW ROLLUIK SNEL WEER BRUIKBAAR

Doorfix werkt vanuit vrijwel alle Nederlandse regio, dus altijd dicht bij u. Ook als u geen klant bent kunt u gebruik maken van de dienstverlening. Doorfix is ook in uw regio 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar voor service, reparatie en onderhoud aan uw rolluiken en deuren.

LEES MEER

REPARATIE BEDRIJFSDEUREN

Dikwijls ontstaan storingen doordat er weinig of geen onderhoud werd uitgevoerd. Bij regelmatig onderhoud verminderd u storingen, verlaagd u reparatiekosten, ondervindt u minder last en worden bedrijfsprocessen niet verstoord.

LEES MEER