Onderhoud aan Rolluiken en Roldeuren

Onderhoud aan Overheaddeuren, Bedrijfsdeuren, Rolluiken en Roldeuren

Dikwijls ontstaan storingen doordat er weinig of geen onderhoud is uitgevoerd. Bij regelmatig onderhoud verminderd u storingen, verlaagd u reparatiekosten en worden bedrijfsprocessen niet verstoord.

Op basis van individuele onderhoudscontracten kunnen tevens diverse stand-by clausules worden overeengekomen waarbij uw voor de toekomst vele voordelen heeft en zekerheid van snelle en voordeliger assistentie ingeval van storing of schade. Minimaliseer het risico. Regelmatig onderhoud en inspectie bespaart geld en ergernis. Bij Doorfix kan onderhoud op afroep of op contractbasis plaatsvinden. Een onderhoudscontract is voordeliger en biedt meer voordelen zoals lagere tarieven en voorrang bij storing op niet-contractanten.

Wettelijke verplichtingen voor Bedrijfsdeuren, Overheaddeuren, Rolluiken en Roldeuren

Voor het gebruik van Bedrijfsdeuren, Rolluiken en Roldeuren bestaan wettelijke normen en is ARBO regelgeving van toepassing.

Bij calamiteiten waarbij letsel ontstaat is aansprakelijkheid. Wanneer uw bedrijfsdeur, rolluik of roldeur niet voldoet aan de wettelijke normen of regelgeving, kunt u aansprakelijk worden gesteld. Er is al verzuim bij geen of achterstallig onderhoud. Ook de verzekeraar heeft in dat geval de mogelijkheid de schade niet te vergoeden. Met een keuringsrapport en certificaat van Doorfix kunt u aantonen dat uw bedrijfsdeur, rolluik of roldeur voldoet aan de wettelijke normen en regelgeving. Rolluiken en roldeuren die door Doorfix zijn onderhouden of gekeurd, zijn herkenbaar aan een sticker met de actuele info over keuringsplicht.

Revitaliseren

U kunt uw bedrijfsdeuren, roldeuren en rolluiken laten revitaliseren; alle belangrijke, vitale delen worden grondig nagezien, in goede conditie gebracht of zonodig vervangen. Ook optische vervuilde en bekladde deuren en rolluiken kunnen worden opgeknapt. Bedrijfszekerheid en betere uitstraling is het resultaat!

Schadeherstel aan bedrijfsdeuren, Roldeuren en Roldeuren.

Voor elke vorm van schade aan bedrijfsdeuren, rolluiken en roldeuren in de regio kunt u onze schade-expert inschakelen. Een schaderapport voor de verzekeraar? Onze expert bezoekt uw pand, onderzoekt de schade stelt een schaderapport op compleet met foto’s en analyse. Uw verzekeraar kan daarmee snel oordelen en beslissen. De schade snel en deskundig herstelt zodat uw bedrijfsdeur, roldeur of roldeur weer snel bruikbaar is.

Een nieuwe motor nodig voor uw bedrijfsdeur of rolluik?

Veel storingen aan bedrijfsdeuren, roldeuren en rolluiken resulteren in een defect aan de aandrijving en aandrijfmotor. Behalve door ouderdom en daardoor slijtage van de aandrijving veroorzaakt een slechtlopende deur of rolluik dat de motor extra kracht moet leveren. Daardoor zal de motor sneller defect gaan en wordt het risico voor kosten voor vervanging steeds groter. Tijdig signaleren dat de motor een ander gedrag vertoond of een ander geluid maakt, kan u behoeden voor onnodige kosten. Neem in dat geval direct contact op.

Schakelaars en schakeltechniek voor Deuren en Rolluiken.

De aanwezige schakeltechniek is een veel voorkomende oorzaak van storingen. Vervuiling, ontregeling, piekspanningen, slijtage, temperatuur- en milieu-invloeden zijn veel voorkomende oorzaken voor het niet-langer goed functioneren. Regelmatig onderhoud kan dat voorkomen. Onderhoud is voordeliger dan u denkt! Onze servicewagens zijn voorzien van onderdelen voor vele typen en merken deuren en rolluiken.

Reinigen van Deuren en Rolluiken.

Deuren en Rolluiken worden blootgesteld aan allerlei invloeden; stof, regen, wind, zand, bladeren, vocht, koude, warmte, trillingen, roest, oxidatie, milieu en omgevingsinvloeden. Het is van vitaal belang onderdelen regelmatig te reinigen en aangetaste (onder)delen tijdig te behandelen. Dat voorkomt onnodige kosten en beperkt het risico van schade. U kunt ons inschakelen om éénmalig of periodiek het rolluik of roldeur technisch te reinigen.

Vervuild of bekladde deur of rolluik?

Ook voor optische reiniging van deuren en rolluiken bent u bij Doorfix aan het goede adres; in veel gevallen zijn er mogelijkheden uw deur en en rolluiken er weer onberispelijk uit te laten zien.